Bazı Projelerimiz
  • Sarmasik Croissant Kruvasan
    Kruvasan

    Kruvasan pul pul bir dokuya sahiptir ve genellikte tatlı tadını içindeki dolgu malzemesinden alır.

    Pul pul, kat kat yapısı hamur ve yağ katmanları oluşturmak için laminasyon olarak adlandırılan işlemle üretilir.

    Laminasyon işlemi çok sayıda ayrı hamur katmanı oluşturmak amaçlıdır. Hamur tabakalarının birbirine yapışmasını önlemek için hamur tabakalarının arasına bir yağ tabakası yerleştirilir. Birbirinden bağımsız katmanlar kruvasanın daha kat kat olmasını sağlar. Kruvasan üretiminin her aşaması diğer unlu mamuller gibi çok önemlidir. Malzemelerin yanı sıra, işleme teknolojisi ve pişirme kalitesi, yüksek kaliteli, lezzetli kruvasanlar için çok önemlidir.

    Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Lütfen bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımız tüm sorularınızı cevaplayacaktır.