Bazı Projelerimiz
  • IGP0257 1
  • 1 Turkish Bread Turk Ekmegi
  • 2 Shutterstock 718722211 Bread Bakery Sour Dough
  • 3 6G2A6155 Sour Dough Bread
  • 4 Shutterstock 430925545 Bread Bakery
  • Eksi Mayali Ekmek Sour Dough Bread Hearth
    Taban Ekmeği

    Taban ekmeği nedir? Şekile bağlı olmaksızın, direk fırın tabanında pişirilen ekmeklere taban ekmeği denilmektedir.

    Taban ekmeği imalatında kalıp veya tepsi kullanılmaz. O nedenle üretimde konveyörler, pasalar veya pasa tahtaları kullanılır.

    Taban ekmekleri çok çeşitlidir. Başlıca taban ekmekleri aşağıdaki gibidir;

    • Türk Ekmeği
    • İtalyan Ekmeği
    • Fransız Ekmeği
    • Viyana Ekmeği
    • Köy Ekmeği
    • Yumurtalı Ekmek (Challah)
    • Çavdar Ekmeği
    • Eksi Mayalı Ekmek
    • Eksi Mayalı Çavdar Ekmeği

    Sarmaşık ekmekçilik sektörüne mükemmel kalitede taban ekmeği üretimi için undan paketlemeye kadar çok çeşitli alternatif üretim anahtar teslim çözümleri sunar. Yarı otomatik veya tam otomatik olan bu çözümler müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda oluşturulur.

    Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Lütfen bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımız tüm sorularınızı cevaplayacaktır.