Mini 6T

Konveksiyon Fırın

SARMAŞIK konveksiyon fırınlar; fırın, pastane, otel ve restoranlarda ekmek, sandviç, kek, kuru pasta gibi ürünlerin pişirilmesinde kullanılan çok amaçlı fırınlardır.

Özellikler

  • 12 adet 40x60cm ya da 6 adet 60x80cm ebadındaki tavaları ile yaklaşık 3 m2 pişirme alanı
  • Sağa sola dönen fan sistemi ve ayarlanabilir hava kanallarıyla mükemmel ısı dağılımı ve dengeli pişirme
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü yanma odası tasarımı
  • Isı kaybını engelleyen temperlenmiş cam kapak
  • Paslanmaz çelikten imal edilmiş pişirme kabini, buhar odası ve ön panel
  • Solenoid vana kontrollü paslanmaz çelik buhar sistemi
  • Ekstra buhar tahliye sistemi
  • Paslanmaz çelikten kaporta

Opsiyonel

  • Gaz veya elektrikli ısıtma sistemi
  • Buhar tahliye aspiratörlü davlumbaz
  • Termostat ile kumanda edilen ısıtma elemanları ve bağımsız buhar jeneratörüne sahip buhar odası
  • Dokunmatik kontrol paneli ile reçete kaydetme ve kolay kullanım
  • Otomatik buhar tahliye sistemi

Teknik Detaylar

Model

Dış Ölçüler

Tava Adedi

 

Tava Ebatları

Isıl Kapasite

Elektrik Bağlantısı

Toplam Güç

Ağırlık

A

B

C

Elektrik

Gaz

Elektrikli

Gazlı

cm

cm

cm

adet

cm

Kcal/saat

kWh

Kcal/saat

kWh

kW

kW

kg

Komple Fırın

181

106

219

6

12

60x80

40x60

15500

18

25000

29

220-380 V
50 Hz

23

4.5

660

Fırın

92

19

1

450

Buhar Odası

128

105

3.5

3.5

210

Değişiklik hakkımız saklıdır.

Makine Görünüşleri

TR 02.06.04.03 MINI 6T Konveksiyon Firin